SLIKE PRIJE/POSLIJE: Doživite svoj budući dom kroz 3D vizualizacije prije uređenja

Premošćivanje jaza između predloženog projekta i njegove konačne izgradnje je uvijek izazov. Prenošenje ideje klijentu može biti dug put i, ponekad koncepti i detalji ostanu neshvaćeni tijekom procesa. Nažalost, korištenje 2D projektne dokumentacije često će učiniti proces komunikacije još većim izazovom.

Kada govorimo o uređenju interijera, presudno je za klijenta da ima jasnu mentalnu sliku našeg dizajna, kako bi se mogao predvidjeti cjelokupni ugođaj i stil koji želimo stvoriti za njihov prostor. Tradicionalne 2D vizualizacije, građevinski nacrti, detalji i presjeci ne mogu uvijek odgovoriti na sva pitanja klijenta. Ideja je da se pomoću 3D prikaza klijent uključi u projekt od samog početka, kada je najbitnije odrediti u kojem smjeru će se on daljnje razvijati. Taj početak je vrijeme za tumačenje, izmjene i prilagodbe dizajna prema željama klijenta. U našem iskustvu, sve to dovodi do manje pogrešaka u konačnoj izgradnji i uređenju, te je sam proces dizajna produktivniji i uspješniji.

Slike: bouarchitects

 

Naime, pomoću suvremenih tehnologija moguće je taj 3D uzdići na potpuno novu razinu. Možemo pokazati poziciju namještaja i umjetnina, te jasno prikazati razmjere i proporcije u interijeru.

Slike: bouarchitects

 

No ne samo da klijent može vidjeti organizaciju prostora u njemu čitkom formatu, već može vidjeti i realnu rasvjetu, namještaj, boje, podne obloge, teksture i konačne detalje koji će njegovom interijeru dati završni sjaj.

Slike: bouarchitects

 

Želite točno ovu vazu za cvijeće iz točno tog dućana? Želite dvosjed presvući u novu boju? Sviđa vam se baš ovaj luster koji ste vidjeli na internetu? Nema problema.

Slike: bouarchitects

 

Uz pomoć 3D modela, sve možemo isprobati, te našem klijentu predočiti točno onako kako će u konačnici izgledati.

Slike: bouarchitects

 

Nije bez razloga što mi u ovoj struci znamo reći : "Ako slika vrijedi tisuću riječi, onda 3D vrijedi milijun."

 

Studio za projektiranje i uređenje interijera Bouarchitects

WEB  |  FACEBOOK

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.