Proljetni makeover staromodne spavaće sobe

Staromodna spavaća soba u domu obitelji Papež uz pomoć dizajnerice interijera Jasmin Viner iz studija Arhidiz poprimila je novi, osvježavajući izgled i postala prava antistresna oaza u kojoj supružnici sada uživaju. Ovo je prvi put da je stručnjak za uređenje interijera intervnirao u njihov dom i u potpunosti su sretni rezultatima makeovera. 

PRIJE:

Stara spavaonica obitelji Papež nalikovala je na 90% spavaćih soba u Hrvatskoj i bilo je potrebno napraviti neke promjene kako bi se transformirala u modernu spavaću sobu i dobila osvježavajući izgled. 

 

Izvor: Arhidiz/Dormeo

 

Izvor: Arhidiz/Dormeo

 

POSLIJE: 

Od fronti ormara raznih formata i nijansi do uzglavlja kreveta - bilo je potrebno osvježiti puno toga kako bi se udahnuo novi život ovoj spavaćoj sobi, a trebalo je promijeniti i zavjese i dekore. Žuti uzorak na zidu iznad kreveta koji je u potpunosti izašao iz trenda zamijenjen je dekorativnom tapetom koja se savršeno uklopila u interijer. 

 

Izvor: Arhidiz/Dormeo

 

Izvor: Arhidiz/Dormeo

 

Nježne nijanse žute i roze boje u kombinaciji sa uzorkom tapeta na zidu i ormaru u potpunosti su promijenile nekad dosadnu, staromodnu sobu. Ukoliko i vaša spavaća soba treba makeover, a tražite stručnjaka po pristupačnim cijenama, obratite se Studiju Arhidiz

 

Izvor: Arhidiz/Dormeo

 

Jasmin Viner,

ArhiDiz d.o.o. za projektiranje, savjetovanje i izradu stručnih studija

WEB/FACEBOOK

 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.