KUHINJE PO MJERI: 10 veličanstvenih kuhinja iz Bemier interijera

Svi mi sanjamo o velikoj i prostranoj kuhinji. Na tržištu postoji jako puno salona koji nude gotove kuhinje, ali takvima kao da uvijek nešto fali. Zato se većina nas odlučuje provesti svoje ideje u djelo i pametno iskoristiti svaki milimetar prostora, tj. odlučujemo se za izradu kuhinje po mjeri.

U ovom zahtjevnom pothvatu nam treba pomoć profesionalaca, zato smo kontaktirali najbolje na tržištu, tvrtku Bemier interijeri i porazgovarali s njima o toj temi. Također Vam u ovom članku donosimo 10 kuhinja ove tvrtke koje nam se posebno sviđaju. 

 

Kuhinja br. 1: Zelene nijanse su idealne za osvježenje kuhinje!

Slike: Bemier interijeri 

 

"Za početak je bitno vidjeti, izmjeriti prostor, te razumjeti ideju i želje klijenta. Nakon toga se pristupa izradi 3D vizualizacije kako bi klijent mogao vidjeti konačni izgled svoje kuhinje prije nego krenemo u izradu. Kad su vizualizacija i troškovnik prihvaćeni, bacamo se na posao izrade kuhinje iz snova" - govori nam majstori iz Bemier interijera

Raspored elemenata je iznimno važan, sve mora biti "na dohvat ruke".  To najbolje znaju vrsne kuharice i kuhari koji u ovom dijelu doma provode puno vremena pripremajući fine obroke za svoju obitelj. 

 

Kuhinja br. 2: U detaljima je moć!

Slike: Bemier interijeri

 

Slike: Bemier interijeri

 

Kuhinja br. 3: Kombinacija matiranih površina i površina visokog sjaja za moderan izgled!

Slike: Bemier interijeri

 

Kuhinja br. 4: Kaljeno staklo sa printom po izboru je apsolutni hit!

Slike: Bemier interijeri

 

Potrebno je paziti i na kvalitetu korištenog drveta i drugih materijala. Nova kuhinja je jedna od najvažnijih investicija u svakom interijeru, krasiti će Vaš dom dugi niz godina i stoga je potrebno da bude stvarno kvalitetna.

"Da bi smanjili cijenu, pojedine tvrtke često koriste tanje i manje kvalitetne materijale. Uvijek savjetujemo kvalitetu, ploče moraju biti odgovarajuće debljine i  kvalitete izrade kako bi kuhinja dugi niz godina bila u svom punom sjaju. Osim drveta, bitna je i kvaliteta ostalih elemenata kao što su rubna traka, okovi, šarniri (panti), vodilice, ručice i slično. Sve navedeno prezentiramo, trudimo se što bolje informirati klijenta, ali na njemu je konačna odluka" - naglašavaju iz Bemier interijera

 

Kuhinja br. 5: Boje drveta za toplinu doma!

Slike: Bemier interijeri

 

Kuhinja br. 6: Kombinacija tamnih tonova i bijele za moderan dom!

Slike: Bemier interijeri

 

Slike: Bemier interijeri

 

Kada radite kuhinju po mjeri, kombinacije su stvarno neograničene. Od rasporeda elemenata, preko boja kuhinje, do raznih detalja kao što su ručice, detalji na frontama i slično. Tu je i neizostavno kaljeno staklo, koje danas možete nabaviti u svim bojama i sa printom po Vašem izboru. 

 

Kuhinja br. 7: Kaljeno staklo možete naručiti u svim bojama!

Slike: Bemier interijeri

 

Slike: Bemier interijeri

 

Kuhinja br. 8: Vintage stil sa modernim elementima - nepogrešiva kombinacija!

Slike: Bemier interijeri

 

Kuhinja br. 9: Kuhinje u potkrovlju zahtjevaju puno pažnje!

Slike: Bemier interijeri

 

Kuhinja br. 10: Bijelo je uvijek IN!

Slike: Bemier interijeri

 

Uz prave majstore i prave ideje i Vi možete imati kuhinju iz snova. Ovo je 10 kuhinja tvrtke Bemier interijeri koje su nam posebno zapele za oko. Koja od njihovih kuhinja se Vama posebno sviđa?

 

Ako želite vidjeti još inspirativnih ideja ili naručiti svoju kuhinju iz snova posjetite Web stranicu ili Facebook stranicu Bemier interijera. 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.