Ured - stan - ured?

Ponekad postoji dilema u slučaju kada imamo nekretninu koja je ured, a treba nam stan za određeno razdoblje i nakon toga možda planiramo opet ured ?
U interijerima je sve moguće pa čak i to. Mislim da je sjajno kad postoji mogućnost ulaganja dugoročno, a kad poželimo prenamjenu da se sa što manje sredstava može  napraviti prenamjena u novo potrebno stanje.

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Stan u kojem smo isprobali tu opciju ima 55 m2. Bilo je potrebno od ureda napraviti dva  prezida za jednu malu radnu sobu i jednu malu spavaonicu. Podove nismo dirali nego postojeće dogradili  i  prebrusili. Keramiku smo skinuli i stavili nove instalacije kako bi trajale narednih 30 godina. Materijale smo pomno izabrali i uglavnom su neutralnih boja tako da traju duži period, kako kvalitetom tako i dizajnom.

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Interijer  nije imao baš neku sreću s dnevnim svjetlom pa smo zadržali sve otvore koji su  bili postojeći. Stavili smo razne vrste dekora od panela do parketa.

Kuhinju smo napravili na zidu bivšeg  uredskog hodnika. Zidnoj napi napravili smo nosače na stropu kako bi zadržali što više svijetla. Znamo da je bijela boja in, ali i da nije svakako bi to bio moj glavni izbor. Garderobni sam dio odvojila s crnim ormarima i dekorativnim ogledalima, tako da je ukupan dojam jako dobar, a klijent jako zadovoljan.

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Izvor: Arhidiz.hr

 

Jasmin Viner

ArhiDiz d.o.o. za projektiranje, savjetovanje i izradu stručnih studija

WEB  |  FACEBOOK

 

Zagrebački studio Arhidiz d.o.o. u rujnu organizira radionicu pod nazivom „Tri koraka do...“ za sve one koji žele znati više o izradi tlocrta stana ili sobe, odabiru boja i materijala, dodavanju i pronalasku detalja i slično. 

Imam malu kuću od djeda i bake, kako da riješim raspored prostora ? Koje boje ? Koje materijale ??? 

Užurbani život nam ostavlja tako malo vremena za naše hobije. Netko slika, netko čita, netko ima vrt, a netko može uređenje svog stana, kuće ili okućnice pretvoriti u hobi koji svima čini radost. Na sva pitanja kako riješiti te misterije možete se prijaviti na ovu radionicu. Radionica će se održati u periodu od 08.09-15.09-22.09.2015, a rok prijave je do 28.08.2015. Termini održavanja su od 10.00 h -12.00 h, a cijena radionice od 6 sati iznosi 600,00 kn + pdv po osobi.

 
Placanje virmansko u dvije rate na žiro racune: HR1723810091160000580 Veneto :IBAN: HR5723600001102082595 Zaba, s pozivom na broj 01 08-22-2015 opis placanja „ Tri koraka do ...“
Prijava za radionicu na e-mail: info@arhidiz.hr, kontakt telefon:  095-5339-195, Arhidiz d.o.o.
Adresa održavanja radionice Zlatarska 7, 10109 Zagreb

 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.