Prekrasni stan na Srebrnjaku

Stan koji se nalazi na Srebrnjaku, prije naše intervencije, odavao je dojam luksuza i profinjenosti, no problem se javljao kod funkcionalnosti i detalja koji bi prostor učinili posebnim i ugodnim za život.
Klijenti su izrazili želju da svojom intervencijom podignemo prostor na novu razinu i udahnemo svježinu i nove elemente koje do sada prostor nije sadržavao.
 

Početno stanje tlocrt:

Izvor: koncepta7.hr

Tlocrt novo stanje: 

Izvor: koncepta7.hr

Fokus naše intervencije bila je velika terasa koja većinom godine nije bila iskoristiva zbog vremenskih uvjeta, bili oni jaka zima ili izrazito toplo ljeto. Stoga samo se odlučili dio terase zatvoriti produživši postojeće staklene stijene. Krov smo odlučili napraviti također od stakla sa ugradbenim roll on zavjesama koje se koriste po potrebi, ovisno o klijentovim željama i vremenskim prilikama (jako sunce). Time smo prostoru dodali još jednu dimenziju i u činili ga dodatno zanimljivim i prozračnim. 

Izvor: koncepta7.hr

 

Dodavanjem i oduzimanjem pojedinih zidova, prostor smo doveli do maksimalne funkcionalnosti, te time postigli neke nove zone u prostoru. Jedna od tih je dio sa kaminom kojeg prije nije bilo. Stan je stoga osim prozračnog djela dobio i toplu zonu za druženje i odmor.

Izvor: koncepta7.hr

 

Cijeli prostor smo osvježili kombinirajući moderan sa već postojećim namještajem.
Nakon svega, prostor je dobio točno ono što mu je i falilo. Svježinu, profinjenost, funkcionalnost i zadovoljne stanare.

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

Izvor: koncepta7.hr

 

KONCEPT A7 d.o.o. 

WEB |  FACEBOOK

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.