Čitatelji pišu

NASLOVNA

Dina živi u predivnom i bajkovitom interijeru

Budući da vas je dom naše Dine osvojio na prvi pogled, danas smo vam odlučili pružiti detaljniji uvid u njeno mjesto za život. Dina je svoj dom smjestila u nisko potkrovlje, ali je od prostora koji je imala na raspolaganju uistinu iskoristila sve najbolje!

NASLOVNA

Još malo atmosfere iz Josipinog doma

Josipin smo vam predivan dom već predstavili, a ovog vam puta donosimo još vizualnog materijala! Jedinstveno uređenje izraženo u kontrastu svijetlih i snažnih tonova oduševilo nas je na prvi pogled. Stoga držimo da i vi morate baciti pogled na ovaj idealan interijer!

NASLOVNA

Sanjiv jednosoban stan u Kaštel Sućurcu

Naši su čitatelji puni genijalnih ideja za uređenje, a sve te ideje svakodnevno dijele s nama! Svaki put kada smo u prilici pogledati na čemu su sve radili, uistinu se oduševimo! Tako nam se javio i naš čitatelj iz Kaštel Sućurca i odlučio nam pokazati fotografije novouređenog jednosobnog ...

naslovna

Neobičan i veseo stil uređenja doma!

Ono što smo pronašli u zanimljivom interijeru naše čitateljice Slađane definitivno nije nešto što se viđa na dnevnoj bazi. Interesantna fuzija stilova i smjelo poigravanje živahnim bojama glavne su karakteristike ovog predivno uređenog interijera.

NASLOVNA

Željko je renovirao svoje potkrovlje!

Naš je čitatelj Željko utrošio puno truda i vremena u renoviranje, organizaciju i uređenje svog ugodnog potkrovlja. Ovaj je dio kućanstva teško prilagoditi u kvalitetno mjesto za život jer mu kosina krova oduzima nužnu prostranost.

NASLOVNA

Sanjina razigrana vintage oaza

Poigravanje veselim bojama i uređenje doma u retro stilu često je pun pogodak. Ovakav inspirativan i maštovit pristup stiliziranju jako se rijetko viđa jer se nerijetko plašimo ishoda. Međutim, ako se uređenju pristupi smisleno, vintage uređenje u razigranom i djetinjem štihu može dati gen ...

NASL

Blagdani u interijerima naših čitatelja

Božić nam je ove godine stigao brzinom munje, a moramo priznati da je i proletio u sličnom vremenskom intervalu! Jedva da smo uopće stigli nabaviti poklončiće za svoje najmilije i pripremiti kolačiće za ukućane! Razlog tome je užurbani stil života koji svakom godinom postaje sve intenzivn ...

naslovna

Dojmljivo uređen interijer naše čitateljice

Dojmljivo uređenje u domu naše čitateljice asocira na daleke sjeverne zemlje, mnoštvo prirodnog svjetla i iznimnu funkcionalnost životnog prostora. Pogađate - riječ je o skandinavskom stilu uređenja - onom stilu koji u interijerima postaje sve popularniji.

NASL

Rustikalno uređenje Meriminog doma

Interijer naše čitateljice Merime uređen je s puno ljubavi i pažnje. U njenom domu prevladava nježnost i vintage stil uređenja. Dašak rustikalnog spojen je s prozračnim skandinavskim stilom te tako predstavlja uravnotežen prostor ispunjen životom i srećom.

naslovna

Dojmljivo uređenje u domu našeg čitatelja

Naš nam je čitatelj Momčilo poslao fotografije svog novouređenog doma. Kao i svaki domišljato uređen prostor, i ovo je mjesto za život autentično i posebno. Ovdje ćete uočiti fuziju modernog i retro stila. Odabir namještaja i elemenata poput visilica i dekoracija ostavljaju dojam urbanog, ...

NASLOVNA

Dom naše Milice - moderno i retro u jednom!

Dom naše Milice odiše elegancijom, luksuzom i stilom! Predivne jesenje nijanse koje u ovom interijeru prevladavaju učinile su ga ugodnim, toplim i nadasve prekrasnim. Milica je svoj životni prostor maksimalno iskoristila, a uređenje svake prostorije izvela na najpraktičniji mogući način.

NASLOVNA

Matiasova garsonijera na studentski način

Malena i topla garsonijera koju vam danas predstavljamo pripada mladom vlasniku Matiasu. On ima 24 godine, student je građevine, a potkrovlje zajedničke obiteljske kuće iskoristio je i prilagodio u svoj mirni životni kutak.

naslovna

Anjin inspirativan i zanimljivo uređen dom

Kombinacija boja, detalja i namještaja koju ćete pronaći kada zakoračite u Anjin dom zasigurno će vas oduševiti. Iako nije naročito prostran, interijer naše čitateljice pažljivo je uređen i zaokružen u smislenu cjelinu.

Dizajn bez naslova (5)

TOP 5: Blagdanski štih u domovima naših čitatelja

Unatrag već mjesec dana sve nas podsjeća na skori Božić! U zraku se osjeća miris kuhanog vina i borovih iglica u kombinaciji s oštrom, ali svježom zimom... Naša su srca čista, topla i otvorena za nove početke.