Led rasvjeta u bojama u prostoru - da ili ne?

Led rasvjeta u bojama u prostoru - da ili ne? Ukusi se razlikuju u svemu, pa tako i u odabiru rasvjete u domu o čijim efektima itekako ovisi kompletni ugođaj u interijeru. Zadnjih godina drastično je porastao trend uklapanja led rasvjete u bojama u životni prostor i iako su mišljenja oko iste podijeljena, jedno je sigurno: ovim načinom dekoriranja prostora lako je stvoriti željeni ugođaj u domu. Od mogućnosti postizanja prave svjetlosne čarolije u prostoru do raznih prednosti ovog tipa rasvjete poput otpornosti na visoke i niske temperature, ekološke prihvatljivosti, minijaturnih dimenzija - puno je razloga zbog kojih se vlasnici domova odlučuju na ovaj tip rasvjete. 

Da eri lustera nasred plafona dolazi kraj, potvrđuje i dom našeg čitatelja Gorana koji se odlučio poigrati led rasvjetom u svom domu. Njegova namjera bila je pokazati kako rasvjeta u bojama može značajno promijeniti izgled i doživljaj prostora, pa nam je poslao slike istih prostorija u drugačijim bojama rasvjete. 

Izvor: SlikeFB1000Ideja

 

Izvor: SlikeFB1000Ideja

 

Na primjeru ove prostorije jasno se vidi kako rasvjeta optički mijenja prostor i atmosferu u njemu, a da se i primijetiti da je različiti tip rasvjete prilagođen različitim aktivnostima. Za sve odvažne i sklone eksperimetiranju, u korist ovog načina osvjetljivanja doma možemo reći da je velika prednost upravo kreiranje željene atmosfere u prostoru, ovisno o raspoloženju i aktivnostima.   

Izvor: SlikeFB 1000Ideja

 

I Goranova spavaća soba zahvaljujući led rasvjeti u boji može imati više lica, a ista je stvar i sa kuhinjom. Pogledajte u nastavku kako to izgleda kod našeg odvažnog čitatelja i procijenite sami - led rasvjeta u bojama - da ili ne?! 

Izvor: SlikeFB1000Ideja

 

Izvor: SlikeFB 1000Ideja

 

 

Izvor: SlikeFB 1000Ideja

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.