Čitatelji su nas opet oduševili

Svakim danom pregledavamo mnoštvo fotografija koje se dostavljaju na našu facebook stranicu. U tom moru predivno uređenih prostora jako je teško odabrati one koji svojom posebnošću jako odudaraju. Naši nas čitatelji uistinu svakim danom uspiju iznova oduševiti. 

Iz tog smo vam razloga odlučili predstaviti kompilaciju najbolje dizajniranih kuhinja koje možete pronaći u domovima naših čitatelja. Ove ljepotice zbilja zaslužuju vašu pažnju i sigurni smo da će vam biti od pomoći prilikom stiliziranja vlastitog prostora. Pogledajmo!

1. Prvi pogled na ovu kuhinju može reći puno toga. Minimalizam i osigurana funkcionalnost učinili su ju savršenim prostorom koji bez problema obnaša svoju osnovnu zadaću. Moderan dizajn i elegantne linije namještaja pomogle su u podizanju estetske vrijednosti. Naš čitatelj Vlado zaista je ponosan vlasnik svog životnog prostora: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

2. Bijela boja kao temelj u kombinaciji s atraktivnim crvenim i crnim elementima - ovaj je kuhinjski prostor u savršenoj paleti boja uistinu prava poslastica. Čitateljica nam se javila iz daleke zemlje i diše u potpuno drugačijoj kulturi od one na koju smo navikli. Zbog toga je njen prostor autentičan i drugačiji, a svojom nas jedinstvenošću ostavlja bez daha: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

3. Aleksandra je iz golih zidova izvela sjajno dizajnersko rješenje koje nije zaobišlo ni njenu preslatku vintage kuhinjicu. Iako detalji ostavljaju retro dojam, moderan dizajn i funkcionalnost ovog prostora dali su mu dodatnu dimenziju: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

4. Često se ispostavi da su najjednostavnija rješenja i najbolja rješenja! O tome svjedoči i kuhinja naše čitateljice. Presvučena je svijetlim i toplim tonovima, a klasičnom i jednostavnom formom ostavlja nevjerojatan dojam. Slijediti pravilo manje je više zbilja može biti pun pogodak!

Izvor: Slike FB1000 ideja

5. Naši se čitatelji useljavaju u novi prostor, a kompletna se adaptacija životnog prostora polako i sigurno bliži kraju. Za svoju su dom odabrali visokokvalitetnu, praktičnu i modernu kuhinju. Kuhinja je prilagođena oskudnom prostoru ali se u njoj, bez obzira na to, nalazi sve što je stanarima potrebno: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

6. Anina je vikendica na moru najromantičnije mjesto koje smo ikada vidjeli. Njena prekrasna kuhinja ne odudara od ovog štiha. Spretno je smještena u prostor na koji se nastavlja prekrasna velika terasa s koje se pruža pogled na more. Ovo će zasigurno riješiti problem neugodnih mirisa i osigurati konstantnu svježinu u kuhinjskom prostoru: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

 

Izvor: Slike FB1000 ideja

7. Violeta se u svom domu odlučila na duplu kuhinjsku liniju koja ostavlja dojam protočnosti. Presvukla ju je svijetlim i toplim nijansama, a podigla mozaik pločicama. Vintage dizajn kuhinjskih elemenata ovom je prostoru dao osvježavajuću notu, a dužina koja se nastavlja na hodnik osigurala je prostranost: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

8. Interijer naše čitateljice ostavlja bez daha - svaka prostorija komunicira na istom stilskom jeziku! Antonijina nas je kuhinja, međutim, apsolutno osvojila. Zaljubili smo se u njenu eleganciju i šarm: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

9. Ovaj nam kuhinjski prostor također stiže s mora, a okupan je tonovima koji se savršeno uklapaju u datu atmosferu. Topla boja svijetlog drveta, elegantna zlatna visilica, nezasićenost detaljima i funkcionalnost koju podiže šank s barskim stolicama sjajna su kombinacija za fantastičan rezultat: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

10. Iako su rijetki među nama istinski ljubitelji odvažne crne boje, moramo priznati da u nekim situacijama funkcionira upravo savršeno. Ovaj elegantan,snažan i moderan kuhinjski prostor ide u prilog toj tvrdnji. Naša je čitateljica od golih zidova dobila prekrasno i praktično mjesto: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

11. I za kraj, jedna ljupka kuhinjska poslastica. Smještena je u minimalnu kvadraturu, a u isto je vrijeme besprijekorno prilagođena: 

Izvor: Slike FB1000 ideja

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.