Rustikalni šarm u interijeru

Jednostavnost življenja nigdje nije toliko izražena koliko u prostorima dizajniranim u rustikalnom duhu. Toplina i šarm koji proizlaze iz ovakvih interijera mogu stvoriti toplu, obiteljsku atmosferu u svakom domaćinstvu.

Domovi uređeni u ovom stilu obiluju zanimljivim vintage dekoracijama koje su načešće rezultat "uradi sam" projekata. Stoga se ne treba čuditi što je upravo drvo osnovni materijal koji najčešće oplemenjuje sve rustikalne interijere. Zaista, dom koji vam danas predstavljamo bez drvenih bi dekoracija i nijansi nosio sasvim drugo lice. 

Treba istaknuti još barem jednu stvar koja ovaj interijer čini interesantnim - prostor je u potpunosti prilagođen čovjeku. Kupaonica je dobila svoj maleni kutak za relaksaciju, oformljen tek jednom zanimljivom stolicom koja je smještena pokraj raskošne kupaonske kade. Otok u predivnoj kuhinji vlasnicima je poslužio i kao praktičan prostor za rad. Eksterijerni je dio doma apsolutno prilagođen obiteljskom druženju i uživanju u lijepom vremenu.

Interijer ovog doma stvaran je tijekom duljeg vremenskog perioda. Ukućani su se potrudili podići ga na potpuno novi nivo vlastitim rukama, odnosno raznim preobrazbama starog namještaja. Rezultat je fantastičan: 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.