Kako se brzo i jednostavno riječiti pauka i buba iz doma

Pauci, bube, i žohari zasigurno su na vrhu liste životinja koje baš i ne volite vidjeti u svom domu. Bez obzira kako i koliko često čistite, ove male životinjice samo se pojave odnekud. Ako ih se želite riješiti, iskušajte ovaj provjereni recept koji vam donosimo u nastavku. Na tržištu postoje razni preparati koji mogu pomoći u ovakvim situacijama, ali pitanje je od čega su napravljeni i koliko su zdravi za vaše zdravlje. Mi smo zato pronašli prirodan recept za istjerivanje pauka i buba iz stana.

 

Paprena metvica otjerati će pauke i bube iz vašeg doma

Izvor: visualhunt.com, visualhunt.com

 

Pauci i žohari ne podnose miris paprene metvice. Potrebno je iskoristiti eterično ulje paprene metvice kako biste napravili ovaj sprej. Za sprej vam je potrebno:

  • 3 dcl vode
  • 1 dcl alkoholnog octa
  • 20 kapi eteričnog ulja paprene metvice

Sve zajedno pomiješajte u boci sa raspršivačem. Nakon toga, ovom mješavinom poprskajte mjesta na kojima se inače nalaze pauci ili razne bube (iza ormara, ispod kreveta, rubove zidova, iza sudopera i sl.). Miris ovih sastojaka će otjerati pauke i bube sa tih mjesta, a jednom kada ih se riješite iz doma, dovoljno je samo špricati mjesta kroz koja mogu ući. 

 

Mješavinom octa i eterinog ulja metvice zauvijek ćete se riješiti buba iz vašeg stana

Izvor: visualhunt.com, visualhunt.com

 

Miris paprene metvice će otjerati sve bube, a što je najbolje od svega, soba i stan će vam mirisati ugodno. 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.