Sve što niste znali o sapunu

Svi ga imamo doma, i svi ga koristimo za što je zapravo "namijenjen" - za pranje ruku.  Osim za pranje ruku, sapun ( pogotovo onaj u tvrdom stanju) vam može poslužiti za puno toga. Ostanite s nama i otkrit ćete nekoliko korisnih savjeta koji će vam "olakšati" život. :)

 

Izvor:pixabay.com

 

1. Kako bi vam odjeća uvijek lijepo mirisala, uzmite mirisnii tvrdi sapun  i stavite ga u ormar  - pustit će divan miris koji će vaša odjeća upiti. :)

 

2. Komarci su iritantna mala stvorenja koja nam zadaju glavobolje. Ubodi su iritantni - nanesite malo tekućega sapun na "pogođeno mjesto" na tijelu i na taj način će vas ubod manje svrbiti.

 

3. Pri otklanjanju mrlja na odjeći vam također može poslužiti doza sapuna. :) Na mrlju stavite malo tekućeg sapuna, te nakon toga rukama dobro istrljajte - na kraju staviti u perilicu.

 

Izvor:pixabay.com

 

4. Nerijetko se događa da nam se iz tenisica ili neke druge obuće širi neugodan miris. Kako biste to izbjegli, svaku večer "smjestite"  sapun u istu. :)

5. Za sve one koji redovno njeguju vrt imamo jedan savjet zlata vrijedan - kako biste sačuvali svoje ruke od prljavštine i zemlje, premažite mjesta ispod noktiju sapunom. :) 

Izvor:pixabay.com

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.