Kako urediti vrt a da ne potrošite više od 20 kuna

Lijepo uređen eksterijer i vrt zlata vrijede. U mnogo slučajeva vanjski dio doma se zanemari i sva energija utroši se na uređenje interijera. Već smo puno puta napisali da uređenje eksterijera ostavlja prvi dojam na ostatak Vašega doma. Eksterijer je uvertira u ostatak uređenja. Uređenje vrta je zabavno, ali i povoljno upravo zbog toga što puno dekoracija možemo napraviti sami. Za vrt nam nije potreban skupi namještaj i skupe dekoracije. 

Njega možemo urediti uz malo mašte i starih stvari poput paleta, starih drvenih gajbi, kovčega, cvijeća, boje i mnogobrojnih drugih stvarčica. Kada dođe zima i prvi snijeg većina svoje dvorište zaspusti, ali s prvim vjesnicima proljeća u nama se budi želja da posadimo cvijeće i da osvježimo svoj eksterijer. Kako bi Vam pomogli da transformirate svoje dvorište, pronašli smo nekoliko zanimljivih ideja u koje ćete morati uložiti svega 20-ak kuna ako je to minimalac za koji možete nabaviti kišobran koji će Vam biti potreban. 

1) Bilo kuda, svijećnjaci svuda. Oni su uistinu vrijedan detalj koji će uljepšati svaki interijer i eksterijer. Možete ih iskoristiti za dekoraciju stolova, terasa ili stepanica. Viseći ili stojeći, uvijek su prekrasan izbor.

Izvor:pixabay.com

 

2) Osim za spremanje zimnice, neka Vam staklenke posluže za dekoraciju Vašeg vrta. Obojite ih , ukrasite i učinite dijelom svoje dekoracije.

Izvor:pixabay.com

 

3) Kamenje Vam može poslužiti za razne dekoracije, a ovo su neke od njih.

Izvor:pixabay.com

 

4) Osim za zaštitu od kiše, kišobran Vam može poslužiti i za vrtnu dekoraciju.

Izvor:pixabay.com

 

 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.