Provedite vrijeme kod kuće - kvalitetno!

Svakim danom vodimo sve više računa o relaksaciji i osobnoj ugodi. Nakon stresnog i napornog radnog dana, svi maštamo o opuštanju i atmosferi ugode. Iz tog se razloga većina pojedinaca okrenula miru i odmoru koji može pronaći jedino u svoja četiri zida. 

Iako ovo djeluje kao dosadna varijanta provođenja slobodnog vremena, mnogi od nas skloni su ostati kod kuće prije nego otići u kazalište, na koncert ili pak na cugu s prijateljima. Zašto je tome tako? Izgleda da smo kao društvo konačno shvatili da za zabavom ne trebamo tragati, da ne moramo trčati za životom i da se, pored svakodnevnih iscrpljujućih obveza, uistinu ne bismo trebali dodatno umarati. 

Shvatili smo da nam treba mir. Ako smatrate da je mir sinonimom za dosadu, vaš je dojam u najmanju ruku pogrešan. U svom ćete preslatkom domu pronaći mnoštvo stvari na kojima možete raditi, projekata koje možete provesti i života koji je vrijedan življenja. 

Danas vam želimo ilustrirati tek neke od ideja koje svjedoče o tome da je vrijeme provedeno kod kuće - itekako kvalitetno provedeno vrijeme! 

 

Možete se pozabaviti DIY projektima kojima će vaš dom zablistati u punom unikatnom sjaju: 

 

 

Objavu dijeli Susanne Johansson (@dilavila)

 

Možete osmisliti nove ideje koje će zelenilo u vašem domu učiniti posebnim! Ovakvi će vam projekti zasigurno osvježiti život: 

 

 

Objavu dijeli nextup (@nextuptrends)

 

Objavu dijeli Interior Design (@casa.pensada)

 

Možete jednostavno uživati u šalici kave i čitanju omiljenog časopisa...

 

 

...ili se zavući ispod dekice i sa svojim ljubimcem uživati u omiljenoj seriji!

 

 

Svaki dom treba svoj kutak za čitanje! U zimskim danima nema ljepšeg hobija od sanjivog mjesta pokraj prozora u kombinaciji sa stotinama stranica dobrog štiva! 

 

 

Objavu dijeli Mia Askevold (@miaaskevold)

 

Objavu dijeli Branch Design (@branchdesign)

 

Objavu dijeli Hobby.Read (@hobby_read)

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.