7 neodoljivih ideja kako dom učiniti udobnijim

Kad je u pitanju naš dom, osim estetike važna stavka je i udobnost. Svi želimo imati udoban dom u kojemu ćemo moći uživati i odmoriti se od svakodnevnice. Ako svoj dom želite učiniti još udobnijim nego što je, a da pri tome ne potrošite gomilu novca, imamo odlična rješenja za Vas.

Donosimo Vam 7 ideja kako da svoj dom učinite naudobnijim mjestom na svijetu, Vašom malom oazom mira u kojoj ćete jednostavno uživati :)

1 .Dodajte zidnu zavjesu

Odaberite omiljeni uzorak i postavite zidnu zavjesu u spavaću sobu. Osim što će estetski izgledati lijepo, dat će Vašoj sobi osjećaj udobnosti.

Izvor: Pixabay.com

 

2. Fotelja za čitanje u sobi

Ako ju još uvijek nemate u spavaćoj sobi, vrijeme je da razmislite o tome da ju nabavite. Ako nemate puno novca na raspolaganju, možete pronaći neku staru fotelju na buvljaku i dotjerati ju onako kako želite. Fotelja u spavaćoj sobi odlična je ideja, jer što ima ljepše nego hladno zimsko popodne provesti čitajuću omiljenu knjigu u udobnoj fotelji?

Izvor: Pixabay.com

 

3. Ukrasni jastučići

Ako ih već nemate, obavezno ih nabavaite i stavite na kauč ili fotelju. Bit će Vam udobno, a istovremeno ćete dobiti odličnu dekoraciju u domu.

4. Tamna boja zidova

Bojanje zidova odličan je način da napravite promjenu u Vašemu domu jako brzo i relativno povoljno. Pojačajte faktor udobnosti tako što ćete obojati zidove u tamne i dramatične boje - izaberite nijanse od ugljen sive do čokoladne smeđe kako bi prostor učinili što udobnijim. Samo se pobrinite da ubacite bijele i metalne detalje kako tamna  boja ne bi bila preteška za prostor.

Izvor: Pixabay.com

 

5. Napravite svoj kutak

Napravite svoj kutak za opuštanje. Možete to napraviti tako da stari kauč stavite na neko izdvojeno mjesto u domu i stavite na njega puno ukrasnih jastučića. 

Izvor: Pixabay.com

 

6. Izložite deke 

Baš kao na slici, izložite deke sa omiljenim uzorcima, a ako ste odvažni i otvoreni novim idejama, možete za to upotrijebiti stare ljestve. 

7. Uklopite pahuljaste materijale

Bilo da se radi o jastuku ili tepihu, pahuljasti materijali Vaš dom će zasigurno učiniti udobnijim i ljepšim. 

Izvor: Pixabay.com

 

 

 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.