4 jednostavna savjeta kako kuhinje svih veličina učiniti ljepšima i praktičnijima

Tražite jednostavne i jeftine načine kako da svoju kuhinju učinite još ljepšom i udobnijom nego što je bila? Želite da bude inspirirajuće mjesto u kojemu ćete obožavati kuhati i provoditi svoje vrijeme? Mi imamo rješenje za Vas! Donosimo četiri savjeta koja se mogu primijeniti na kuhinje svih veličina, a oduševit će Vas svojom jednostavnošću i efektima koji će Vašu kuhinju učiniti još ljepšom i funkcionanijom.

1.Posložite stvari da Vam budu nadohvat ruke

Kako biste si olakšali, ali i ubrzali stvari koje radite u kuhinji, sve što koristite svakodnevno stavite si nadohvat ruke. To možete napraviti tako da instalirate magnetnu traku i na nju posložite noževe, a možete postaviti i kukice na koje ćete povješati šalice za kavu. Estetski će izgledati lijepo, a Vi ćete sve što koristite imati pri ruci. 

Izvor:pixabay.com

 

2.Osvijetlite ju

Ukoliko imate velike prozore u kuhinji u velikoj ste prednosti, ali i dalje treba voditi računa o umjetnoj svjetlosti. Dodavanje stolnih ili industrijskih svjetiljki koje se mogu postaviti ispod visećih elemenata kako bi osvijetlili teško dostupna mjesta bit će Vam od pomoći i lijepo će izgledati u Vašoj kuhinji.

Izvor:pixabay.com

 

3. Riješite se nepotrebnih stvari

Ispraznite ladice i ormariće u kojima se nalaze stvari koje ne pripadaju kuhinji. Tu se misli na stvari koje ne koristite i koje nikad niste koristili, kao i na nepotrebne ukrase koji samo stvaraju nered u Vašim ladicama. 

 

4. Dodajte stvari koje inače ne biste stavili u kuhinju 

Fora tepih ili neka dekoracija koja odiše Vašom osobnošću ili Vas inspirira dok kuhate - zašto ne? Ove stvari mogu se naći i u kuhinji i esteski će lijepo izgledati u njoj ako ih iskombinirate na pravi način. 

Izvor:pixabay.com/magiswall.hr

 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.