Kako dekorirati božićni stol?

Bliži nam se Božić, vrijeme mira, radosti i ljubavi. Za taj veliki blagdan se posebno pripremamo. Ipak je to najveselije doba godine.

Izvor:visualhunt.com

 

 

 

Tako je i božićni ručak jedan od najvažnijih obroka u godini. Družimo se, slavimo, jedemo i pijemo s ljudima koje najviše volimo. Molitva, pjesma, radost i drage osobe na okupu su sastavni dio ovog velikog blagdana. Zato što je tako poseban blagdan, trudimo se da sve izgleda savršeno. Bar na taj dan sve mora zablistati, pa tako i naš blagdanski stol.

Izvor:visualhunt.com

 

Kako ukrašavate stol za vrijeme Božića?

Izvor:visualhunt.com

 

 

Kada bismo Vas upitali, koje su to božićne boje, vjerujemo da bi većina ispravno odgovorila, ako ne i svi. Svi znamo da su crvena, plava, bijela i zelena  boje koje krase najljepši blagdan.

Izvor:visualhunt.com

 

 

Svoj božićni stol možete ukrasiti prekrasnim svijećama koje će stvoriti božićnu čaroliju. Nabavite svoj božićni stolnjak koji ćete koristiti samo za vrijeme ovog posebnog blagdana.

Izvor:visualhunt.com

 

 

Trebate biti kreativni i imati ideju kako želite da Vaš stol izgleda. Nadamo se da smo Vam bar malo potakli maštu slikama ovih prekrasnih dekoracija.

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.