6 stvari za ljepšu i ugodniju kupaonicu

Kupaonica kao i svaka prostorija u interijeru zahtijeva lijepo i fukcionalno uređenje te svakodnevno održavanje. Kupaonica bi trebala biti ugodno mjesto gdje se opuštamo nakon stresnog dana uz osvježavajuću kupku, stoga ju moramo i urediti tako da se u njoj ugodno osjećamo. Potrebno je na najbolji mogući način organizirati stvari poput ručnika, toalet papira, gelova za tuširanje, šampona, sapuna i sl. Nakon dobre organizacije, slijedi najslađi dio, a to je dekoracija prostorije omiljenim detaljima koji će joj dati dozu šarma i ugode. Danas za Vas imamo nekoliko simpatičnih ideja kako na jednostavan način i uz poneke stvari i detalje podariti svojoj kupaonici dozu kreativnosti i šarma.

1. U svakoj kupaonici bi trebale postojati police koje bi služile za odlaganje higijesnkih potrepština te ostalih stvarčica. Lako ih je za izraditi, a može se i napraviti nešto slično ovome što je prikazano na drugoj fotografiji. 

Izvor:visualhunt.com/visualhunt.com

 

 

2. Kupaonicu kao i svaku drugu prostoriju je potrebno dekorirati detaljima kako bi dobila ljepši izgled. Rado preporučujemo vaze s omiljenim cvijećem ili pak svijećnjake. 

Izvor:pixabay.com/visualhunt.com

 

 

3. Pletene košare koje posjedujete doma možete iskoristiti za skladištenje ručnika ili pak toalet papira. 

Izvor:visualhunt.com/visualhunt.com

 

 

 

4. Izradite sami vješalicu za čiste ručnike, a za odlaganje nečistih ručnika napravite nešto ovakvo kao što je prikazano na drugoj fotografiji. 

Izvor:visualhunt.com/visualhunt.com

 

5. Stare staklenke možete iskoristiti za skladištenje sitnih higijenskih potrepština poput štapića za uši i sl. 

Izvor:visualhunt.com

 

 

6. Ako ste vješti u igri s vunom, ispletite si nešto ovakvo - prekrasno i iznimno funkcionalno. :)

IzvorFBuradisamideje

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.