Mali detalji zbog kojih će vaš dom prštiti toplinom

Puno je načina da u svoj dom unesete toplinu za kojom svi čeznemo. Boraviti u hladnim, sterilnim prostorima koji nemaju topline u sebi nije isto kao i boraviti u prostorima koji zrače ugodnom atmosferom. Postići atmosferu ugodnog i toplog doma zaista nije teško. Od odabira prirodnih materijala poput drveta koje je zadnjih godina postalo nezamjenjiv materijal u stvaranju prostornih vrijednosti do odabira boja koje će pogodovati ugodnoj i toploj atmosferi u vašemu domu.  Osim toga, tu su i detalji koje treba znati uklopiti u prostor nakon što ste odabrali dominantne boje i komade namještaja. Danas vam otkrivamo tajnu detalja koji će vaš dom učiniti toplom oazom u kojoj ćete se osjećat baš onako kako biste trebali dok boravite u svoja četiri zida - ispunjeno i sretno. Pet detalja koje vam donosimo u nastavku svakom će domu dati "dušu", a vi ćete imati dom iz snova u kojemu će boravak biti čisti užitak. 

 

1. Dekorativni jastučići

Dekorativne jastučiće volimo iz više razloga. Savršena su dekoracija, a mijenjanjem istih, lako ćete unijeti dozu svježine u svoj dom. Samo ih uskladite sa bojama koje dominiraju u vašem interijeru i prostor učinite toplim i ugodnim za boravak. 

 

Izvor: Pixabay.com

 

2. Biljke

Dekoriranje biljkama poželjno je iz više razloga. Osim što umanjuju stres, pročišćavaju zrak i šire pozitivnu energiju domom, uljepšat će svaki prostor i unijeti toplinu u njega. 

 

Izvor: Pixabay.com

 

3. Drveni elementi u prirodnoj boji

Drvo je poznato kao materijal koji u dom unosi toplinu. Zidne, podne ili stropne obloge od drveta - što god da odaberete, nećete pogriješiti. 

 

Izvor: Pixabay.com

 

4. Zavjese

Zavjese su nezaobilazni dekorativni element svakog interijera i njima ćete vrlo lako postići toplinu u domu. Birajte tople boje koje će se uklopiti sa ostatkom elemenata u interijeru. 

 

Izvor: Freeimages.com

 

 

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.