Genijalne primjene pištolja za vruće ljepljenje

Ako ste ljubitelj uradi sam ideja i projekata, sigurni smo da je jedan od glavnih alata kojim baratate pištolj za vruće ljepljenje. Osim što vam koristi kako biste spojili dvije različite stvari, da li vam je ikada palo na pamet na koji biste ga još način mogli koristiti? Za vas smo pronašli 9 zanimljivih načina kako iskoristiti pištolj za vruće ljepljenje na kreativan i jako koristan način.

Popravite žicu od punjača

Ako vam provire žice punjača, najbolji način je da ih popravite uz pomoć pištolja za ljepljenje vruće plastike. Na ovaj način produžit ćete vijek trajanja svog punjača, kabla ili slušalica.

 

Izvor: youtube.com/watch?v=gihBSmPjyrw

 

Spriječite klizanje papuča za goste

Uz pomoć pištolja za ljepljenje plastike možete spriječiti da se papuče koje dajte gostima kližu, što se zna dogoditi. Stavite vruće ljepilo na dno papuče i riješit ćete ovaj problem. 

 

Izvor: youtube.com/watch?v=gihBSmPjyrw

 

Vješalica s koje ne pada odjeća

Ako imate obične vješalice, vjerojatno vam se dogodilo da svilena odjeća jednostavno sklizne sa njih i završi na podu. Da biste to spriječili, na gornju stranu vješalice stavite malo ljepila koje će spriječiti klizanje.

Izvor: youtube.com/watch?v=gihBSmPjyrw

 

Napravite privjesak

Napravite oblik koji želite te ga ispunite vrućom plastikom. Na kraju privjesak obojite omiljenom bojom u spreju i to je to.

Izvor: youtube.com/watch?v=gihBSmPjyrw

 

Ostale zanimljive trikove i savjete pogledajte u videu:

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.