Uradi sam

PicMonkey Collage

Kreativni radovi koje se isplati pogledati

Vjerujemo da su svi kreativci "dočekali" svojih pet minuta, jer i danas donosimo nove i kreativne "uradi sam" ideje. Puno toga možemo izraditi sami, a pogotovo dekoracije koje će uljepšati svaki kutak u prostoru. Običan novinski papir će se uz malo mašte pretvoriti u savršenu dekoraciju, ba ...

PicMonkey Collage

Uradi sam radovi koji inspiriraju

Biti " sam svoj majstor" je zabavan, kreativan i koristan posao. Pretvoriti nešto staro u nešto sasvim novo i prekrasno je izazov. U rukama kreativca će se obična staklenka pretvoriti u najljepši detalj, a drvena paleta može postati prekrasan komad namještaja.

PicMonkey Collage

Daska za rezanje kao dekoracija - zašto ne?

Dekoracija je bitna stavka kad je uređenje interijera u pitanju jer sama po sebi uvelike pridonosi estetici samoga prostora. Detaljima se uvelike može uljepšati bilo koji kutak u interijeru. Prozori će uz raskošne zavjese zablistati, baš kao i monotoni zidovi uz pokoju sliku.

PicMonkey Collage

Dekorativne kutije kao najljepši detalj u interijeru

Detalji i dekoracije uvelike pridonose estetici u interijeru. Prozori ukrašeni zavjesama će dočarati svaki dom, baš kao i zidovi ukrašeni slikama. Bez detalja i dekorativnih elemenata prostor ne bi odisao harmonijom jer su baš detalji ti koji stvaraju razne ugođaje.

PicMonkey Collage

Sva čarolija blagdanskog stola prikazana u nekoliko fotografija

Pred vratima je najposebniji i najveseliji blagdan u godini koji potiče na radost, mir i kreativnost. Jako puno pažnje pridajemo uređenju vlastitog doma u blagdanskom ruhu. Svjećice, ukrasi za bor, razne blagdanske dekoracije - sve nam je to prvo na listi za kupiti kad se bliži Božić.

PicMonkey Collage

Unikatne šalice izrađene u Sanjinoj kreativnoj radionici

Detalji su jako važni - obična vaza s cvijećem će u potpunosti uljepšati bilo koji stol, dok će fora slika monotoni zid učiniti izuzetno atraktivnim. Krenuo je Advent i samim time pripreme za najveseliji blagdan u godini. Ovo je pravo vrijeme da probudimo " uspavanog kreativca" u sebi, zasuka ...

PicMonkey Collage

Blagdanske dekoracije koje ostavljaju bez daha

Bliži nam se najveseliji blagdan u godini i ovo je pravo vrijeme da probudimo uspavanu kreativnost, te ju "pretočimo" u najljepše blagdanske dekoracije. Došao nam je Advent i svi smo izradili barem jedan prekrasni adentski vijenac koji zauzima posebno mjesto u našem domu, no bliži nam se i vri ...

PicMonkey Collage

Julijanine uradi sam poslastice

Danas imamo pravu "poslasticu" za sve kreativce koji vole sami izraditi puno toga prekrasnog za svoj dom. Uz malo truda i najobičniji papir može postati prekrasna dekoracija, baš kao što se i stari komad namještaja može obraditi i pretvoriti u nešto zavidno lijepo.

PicMonkey Collage

Iskoristite pladanj na sasvim drugačiji način

Inspirativne uradi sam ideje su svuda oko nas, a mi smo ih ovoga puta pronašli na popularnoj facebook stranici "uradi sam ideje" na kojoj mnoge kreativne duše "prezentiraju" svoje radove.

naslovna

12 inovativnih načina kako organizirati cipele

Imate problem sa razbacanim cipelema posvuda po domu? Ne znate kamo biste s njima i već Vas to pomalo izluđuje? Ne brinite! Kao i uvijek, imamo više pametnih rješenja za ovaj problem koji zbilja može biti frustrirajući. Ove kreativne ideje Vaše će cipele držati na okupu jednom zauvijek, a k ...

PicMonkey Collage

Uradi sam ideje koje potiču na kreativnost

Vjerujemo da će se sve kreativne duše obradovati "uradi sam" idejama koje smo danas pripremili. :) Od nečeg starog napraviti nešto novo i prekrasno je uistinu izazov. Puno starih komada namještaja i stvari uz malo truda i kreativnosti možemo spasiti.

PicMonkey Collage

Preslatke blagdanske dekoracije koje osvajaju simpatije na prvi pogled

Još nas jako malo dijeli od najveselijeg blagdana u godini koji je "obojen" velikom dozom mira i harmonije, šarolikim bojama, ukrasima, kreativnošću, itd. Svaki dom u ovo doba godine zrači toplinom i ljepotom.

PicMonkey Collage

Ideje za izradu božićnih kuglica

Lagano nam se bliži najveseliji blagdan u godini - blagdan mira, pjesme, veselja, ali i kreativnosti. Svatko od nas se potrudi svom domu podariti prekrasno blagdansko ruho. Izrađuju se adventski vijenci, kupuju se svjećice i ukrasi te se kiti bor.

naslovna

5 uradi sam ideja koje će probuditi kreativca u vama

Uradi sam ideja nikad dosta. Volimo vas inspirirati i buditi kreativce u vama i zato vam danas donosimo 5 odličnih uradi sam ideja koje će vas potaknuti da zasukate rukave i sami za svoj dom napravite nešto sasvim drugačije. Što je najbolje od svega, za realizaciju nekih od ovih ideja vam neće ...