Neodoljive “uradi sam” ideje za dekoraciju kupaonice

Svatko od nas u svoje slobodno vrijeme radi stvari koje ga usrećuju. Neki čitaju, drugi ispijaju kave, treći se bave sportom, a četvrti su u slobodno vrijeme “sami svoji majstori”. Lijepo smo ovo napisali, zar ne? Šalu na stranu, oko nas se uistinu nalazi hrpa kreativaca koja izrađuje prekrasne stvari i dekoracije za svoj dom. U rukama takvih osoba, stara oronula stolica će se uz malo truda i vremena pretvoriti u nešto sasvim novo i prekrasno.

10 BRZIH I JEFTINIH NAČINA KAKO KUPAONICU UČINITI NAJLJEPŠIM MJESTOM U DOMU

Zapravo, svatko od nas može izraditi nešto za svoj dom. Sve što nam je potrebno je neka fora ideja, malo truda, slobodnog vremena i puno ljubavi i dobili smo savršen recept za uspješan “uradi sam” projekt. A kako Vam ideja ne bi manjkalo, tu smo mi da Vam ih donesemo. Ovoga puta smo naletjeli na uistinu božanstvene “uradi sam” ideje za kupaonicu. Tko zna, možda Vas potaknu da promijenite nešto u vlastitoj.

 

1. Dekoracija zidova u kupaonici slikama i dekorativnim ogledalima je itekako poželjna. Fora izgleda, zar ne?

Izvor:visualhunt.com

 

2.Izložite razne preslatke detalje poput bočica sa sapunom, gotografija i cvijeća po svojoj kupaonici. Ugodnije ćete se osjećati u njoj a istodobno će lijepo izgledati. 

Izvor:visualhunt.com

 

3. Običnu staklenku s vodom ispunite omiljenim cvijećem te ju postavite kao dekoraciju u kupaonici. Samo taj jedan detalj će ju dočarati u potpunosti.

Izvor:pixabay.com

 

4. Neka Vam ručnici posluže kao neka vrsta dekoracije. Izradite policu samo za njih te ih lijepo posložite. Funkcionalno a istodobno divno izgleda. 

Izvor:pixabay.com

 

5.Ove dvije slike pokazuju što sve još možete iskoristiti za dekoraciju svoje kupaonice. 

Izvor:pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAVJETI ZA BLISTAVO ČISTU KUPAONICU

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.