Susanin dom - čarolija koja ostavlja bez daha

Kao i svakog dana, i danas smo tu da Vas upoznamo s još jednim domom koji nas je impresionirao na prvi pogled. Bajkovito uređeni interijeri nas uvijek razvesele i inspiriraju. Božanstvene kombinacije boja koje se savršeno slažu s neodoljivim komadima namještaja i dekorativnim elementima će zavesti svakoga. Susan je svoje gnijezdo čarobno uredila. Svaki kutak njenog doma nam se jako sviđa i zato ostanite s nama i upoznajte se s ovom elegantnom, neodoljivom i romantičnom “pričom”.

ČAROLIJA TAMNE BOJE U INTERIJERU

Kao i uvijek započinjemo s većini najdražom prostorijom, a to je dnevna soba koja je više nego neodoljiva. Ispunjena je neutralnim nijansama boja te čarobnim dekorativnim elementima poput svijećnjaka, svijeća te božanstvenog dekorativnog ogledala na zidu. 

Izvor:miss_susie_and_the_bandits/instagram

Uređenje blagavaonice nimalo ne zaostaje za uređenjem dnevne sobe. Oduševljeni smo raskošnim lusterom koji se savršeno uklopio u ovaj kutak.

 

Na ovoj fotografiji možete vidjeti kako izgleda cijela dnevna soba. Mi smo se zaljubili na prvi pogled jer je uređenje uistinu prekrasno.

 

 

Susanina kuhinja obavijena bijelom bojom izgleda više nego savršeno. 

Za nas je ovo definitivno najslađi kutak Susaninog doma. 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.