Top 5 komada namještaja koje možete dobiti po 20% nižoj cijeni

Gotovo je nemoguće zamisliti lijep i funkcionalan životni prostor bez namještaja koji vam osigurava potpunu opuštenost. Kombinacija udobnosti, estetike, funkcionalnosti  i privlačnosti je zasigurno ono čemu teži većina. Ako ste u odabiru namještaja za svoj dom vođeni ovim kriterijima i ako ste trenutno u potrazi za novom garniturom, krevetom ili foteljom, salon namještaja Palladio do kraja ovog mjeseca ima super akciju na kojoj sve proizvode možete pronaći po -20% povoljnijoj cijeni. 

Pratite Palladio na Facebooku!

U salonu koji se prostire na 1200 metara kvadratnih, a koji se nalazi na Branimirovoj 173 u Zagrebu možete pronaći sve za kompletno opremanje stambenog prostora. Radi se o namještaju srednjeg i visokog kvalitativnog ranga, suvremenog dizajna koji ima odličan omjer cijene i kvalitete što je jedna od najvećih prednosti ovog brenda. Još jedna velika prednost je i mogućnost izbora između više stotina materijala, dimenzija, pa čaki konca kojim se željeni komad namještaja šije. Mjesec fantastičnih popusta u Palladiu definitivno ne biste smjeli propustiti, a mi Vam dosnimo pet komada namještaja koji su nas apsolutno oduševili svojim dizajnom i kvalitetom: 

 

1. Landscape

Ravne, svedene linije čine ovaj model pravim odabirom za one kojima je estetska strana prioritet. Baš zbog toga što spaja eleganciju, toplinu i funkcionalnost u jednom modelu, Landscape će vas oduševiti na prvi pogled. 

Izvor: Palladio.com

 

2. Claudia

Za sve one koji ne vole monotoniju u interijeru i skloni su eksperimetiranju, neobičan i nesvakidšnji dizajn kreveta Claudia pun je pogodak. Osim prekrasnog izgleda, oduševit će vas i comfort mehanizmom koji omogućava podizanje u dva položaja kako biste lakše došli do stvari koje možete odložiti ispod kreveta. 

Izvor: Palladio.com

 

3. Stol Kyoto i stolice Ibica

Za besprijekoran izgled blagavaonice, tu su stol Kyoto i stolice Ibica koji će se svojim  dizajnom uklopiti u svaki dom. Stolice koje pružaju vrhunski osjećaj udobnosti u kombinaciji sa iznimno kvalitetnim stolom pravi su odabir za opremanje ili osvježavanje blagavaonice. 

Izvor: Palladio.com

 

4. Classic M 

Spoj elegancije i klasike modela Classic M zasigurno će oduševiti sve romantične duše, ali i one koji to nisu. Za ubacivanje tračka romantike u dom, ovaj model pravi je izbor koji vas neće razočarati. 

Izvor: Palladio.com

5. Elisa

Za stvaranje posebnog kutka za odmor, čitanje ili ispijanje kavica, fotelja Elisa u kombinaciji sa stolićem pomalo neobičnog dizajna zadovoljit će sve potrebe onih koji vole istinski uživati u svom domu. 

Izvor: Palladio.com

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.