Trendovi uređenja dječjih sobica

Trendovi iz svijeta uređenja svakim nam danom sve više sugeriraju da baš svakoj prostoriji u svom domu moramo dati na važnosti. Vodeći računa da jedan te isti stil prevladava u čitavom našem životnom prostoru, ne smijemo izgubiti iz vida ni dječje sobice.

Dizajn interijera sve više naglašava praktičnost, funkcionalnost i ljepotu kao osnovne stavke uređenja. Ovaj trio treba biti zadovoljen u svakom kutku kako interijernih, tako i eksterijernih prostora. Prošla su vremena kada smo, štedeći na prostoru, dječje kutke improvizirali u okvirima roditeljskih spavaćih soba. Sada pažnju posvećujemo uređenju posebne prostorije, predviđene za odrastanje i razvoj naših mališana. 

Ne smijemo zaboraviti da je dječji prostor jednako važan kao i onaj koji je potreban nama samima. Stoga zasučimo rukave, upoznajmo se s trendovima uređenja dječjih soba i prilagodimo ih dječjoj mašti, inovativnosti i igri. Dječja će sobica svakako prolaziti kroz mijene tijekom odrastanja naših mališana, ali je uistinu bitno odmah ju prilagoditi djetetu. 

Danas vam dostavljamo nekoliko trendova uređenja dječjih sobica, kutaka i prostora. Nadamo se da će vas inspirirati i potaknuti na rad: 

 

 

Objavu dijeli L U C Y (@lucyjwhitehouse)

 

Objavu dijeli Housing Units (@housingunits)

 

Objavu dijeli Noa & Nani (@noa.nani)

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.