HIDROMASAŽNA KADA - SRCE VAŠE PRIVATNE SPA OAZE

U današnje vrijeme, kupaonice su prestale ispunjavati samo osnovne životne potrebe. Postale su prave male hedonističke oaze, intimno mjesto za istinsko opuštanje i uživanje. A centralni komad ovakve kupaonice su upravo kade s hidromasažnim sistemima.

Na slici: Kada Cetina 

 

Instalacijom hidromasažne kade u svojoj kupaonici možete svakodnevno uživati u wellness doživljaju, bez negativnih strana koje javni wellness centri sa sobom nose.

Prednost Aquaestil kupaonskih kada je da gotovo svaka od njih može biti opremljena i jednom od opcija masažnih sistema. Odaberete kadu koja Vam odgovara, te masažni sistem za koji vjerujete da će ponuditi najbolje sukladno potrebama koje imate.

Na slici: KADA FI s ugrađenim masažnim sistemom

 

Vodena masaža dostupna je u 3 varijante (Economic, De Luxe i De Luxe plus), a bazira se na strateški raspoređenim mlaznicama koje stvaraju vodene mlazove. Tako se postiže željeni efekt masaže. Vodena masaža iznimno je opuštajuća te značajno doprinosi oporavku od fizičkih i psihičkih napora. 

Zračna masaža postiže se pomoću zračnih mlaznica postavljenih na dnu kade, a dostupna je u kombinaciji s vodenom masažom u sustavu pod nazivom Trioclean

Trioclean je kombinirani masažni sustav opremljen uređajem za dezinfekciju, jakom pumpom i kompresorom sa 4 micro i 1 roto mlaznicom u naslonu kade, mlaznicama za masažu stopala te 12 zračnih mlaznica na dnu kade.

Na slici: KADA GLORIA s ugrađenim masažnim sistemom

 

Najbolji užitak masiranja postiže se sinergijskim efektom ove dvije masaže. Kombiniranjem vodene i zračne masaže svome tijelu pružate pravu masažu koja može pomoći pri oporavku, te prevenciji širokog spektra zdravstvenih tegoba.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o mogućim kombinacijama kade i masažnog sistema, te pitanja o kupaonskom namještaju općenito - srdačna Aquaestil ekipa Vam stoji na raspolaganju i putem

Facebooka.

 

Priuštite sebi hedonističku oazu u privatnosti vlastitog doma. Zahvaliti nam možete i kasnije, kad budete potpuno opušteni :)

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.