Zidna tapeta iz bilo koje slike

Prošlo je vrijeme kad su zidne tapete bile staromodan detalj u domovima naših baka. Zidne tapete su se vratile u uređenje domova na velika vrata. Postale upečatljivi detalj će dekorirati Vaš dom i dati mu dozu osobnosti.

LINK NA TAPETU SA SLIKE

 

Brand MagisWall u svom asortimanu ima na stotine atraktivnih tapeta, a također Vam nudi mogućnost izrade tapete iz vlastite slike. Na kućnu adresu u roku od samo par dana dobijete tapetu u milimentar prilagođenu dimenzijama Vašeg zida. Tko se još može pohvaliti da ima unikatan zid? Upravo Vi možete, uz MagisWall tapete.

TAPETE PO NARUDŽBI 

 

No, posebnost njihovih tapeta ne staje na već impresivnim činjenicama da mogu biti personalizirane i da nema otpada, da su u dimenzijama Vašeg zida. Naime, ove tapete se tiskaju EKO bojama, te su pogode za sve prostore - od domova, ureda, vrtića, pa sve do bolnica.

LINK NA TAPETU SA SLIKE 

 

Nema karakterističnog mirisa printa, nema štetnih tvari.Tapete se printaju latex printerima vrhunske rezolucije, tako da ćete imati dojam kako ste svoju blagovaonicu preselili usred ove predivne šume. Tapete su poprilično debele što ih čini jednostavnima za postavljanje. Postavljaju se klasičnim tapetnim ljepilom, koje također možete naručiti na kućnu adresu.

TAPETA PO NARUDŽBI 

 

LINK NA TAPETU SA SLIKE

 

LINK NA TAPETU SA SLIKE 

 

 

Ponudu MagisWalla pogledajte na njihovom

Web shopu,

i naravno, kao i više od 110.000 drugih pratite ih na

Facebooku.

 

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.