5 najslađih dekoracija za bebin kutak

Svaki budući roditelj, kako se vrijeme bliži želi napraviti idealan kutak za svoju bebicu. Složiti ćemo se da su bebi najvažnije udobnost i sigurnost. Ali budući da će roditelji i ostali "posjetitelji" puno vremena provoditi u prostoriji, važne životne uspomene vezati za taj kutak - naravno da je bitno da bude i lijepo uređen.

Centralni komad ovog kutka je naravno krevetac i madrac, koji moraju biti nadasve sigurni i udobni. Nakon biranja ovog, dekoriranje može početi. Donosimo Vam pet grupa proizvoda koji će promijeniti izgled  kutka za najdraže biće u Vašem svemiru.

 

1. Posteljina

U MagisHome asortimanu možete pronaći poplune, jastuke, nepromočive plahte, plahtice s gumom za bebin krevetić. Ali ono najljepše što možete pronaći tamo su svakako ove prekrasne posteljine. Dizajnirane i u potpunosti napravljene u Hrvatskoj, sa citatima koji tope srce svakako će biti najljepša dekoracija kutka za Vašu bebu.

POSTELJINE SA SLIKE: 1 | 2

 

POSTELJINE SA SLIKE: 1 | 2

 

2. Dekorativni jastuci

Na desetke različitih motiva koji mogu upotpuniti izgled ovog kutka. Uz to, mogu biti savršena uspomena na bebine prve dane, kao ovaj jastuk ovdje. Kao i posteljine, ovo je i idealan poklon novim roditeljima.

LINKOVI NA JASTUKE SA SLIKE: 1 | 2 | 3 | 4

 

3. Naljepnice i tapete

 U MagisWall asortimanu našli smo brdo naljepnica u nježnim bojama koje će sigurno pomoći da od bebinog kutka napravite najtoplije mjesto na ovom svijetu. Također, imaju i naljepnice s dječjim imenima. Ali to nije sve: možete ih kontaktirati i napraviti će Vam motiv po izboru, u boji po izboru, na materijalu po izboru. Bilo da se radi o naljepnicama, tapetama ili slikama na platnu, MagisWall je pravi izbor.

LINKOVI NA PROIZVODE SA SLIKA: 1 | 2

 

LINK NA PROIZVOD SA SLIKE: 1

 

4. Lampe

Lampe ne moraju biti dosadne. MagisHome to zna i odlučili su stati na kraj dosadnim dječjim lampama. Pogledajte samo ove divne motive, dostupne u više boja. Ovo je zaista funkcionalno i dekorativno.

LINKOVI NA PROIZVODE SA SLIKA: 1 | 2

 

5. Zidni satovi

Opet dekorativno, a funkcionalno. Zidni satovi na drvetu ili pleksiglasu, raznih motiva svakako će biti dobra nadopuna svakom bebinom kutku.

LINKOVI NA PROIZVODE SA SLIKA: 1 | 2

 

Ponudu MagisWalla pogledajte na njihovom Web shopu 

i pratite ih na Facebooku.

 

Ponudu MagisHome pogledajte na njihovom Web shopu 

i pratite ih na Facebooku.

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.