Promijenite izgleda svog apartmana VEĆ OD 100 KN

Prvi dojam je važan, uvijek. Tako i prilikom ulaska gosta u apartman. Već pri prvom kontaktu gost stvara dojmove koji će sigurno utjecati na njegovo zadovoljstvo boravkom, ali i na razmišljanje o povratku.

Slika: MagisWall

Kao i kod svakog uređenja interijera, tako i kod uređenja apartmana, ništa nije jednostavno. Potrebno je dobro odvagnuti koliko uložiti da bi se iznajmljivanje isplatilo.  Što napraviti da ne košta previše, a da kod gosta probudi tu jedinstvenu pozitivnu emociju već na prvi pogled?

O svemu ovome porazgovarali smo s ekipom MagisWalla, poznatim "mađioničarima" za zidove i dekoracije u interijerima. Donosimo ideje koje će Vas sigurno inspirirati.

 

1. Recite gostima da su dobrodošli!

Na prvoj slici je zidna naljepnica, a na druge dvije slike forex ploča koju možete postaviti u npr. ulazni prostor svog apartmana. Naravno, sve se može napraviti i na drugim materijalima, kao što je npr. slikarsko platno / canvas.  U MagisWallu sve rade po narudžbi, ako ne pronađete motiv koji Vam odgovara sve što trebate je javiti im se putem maila info@magiswall.hr ili Facebooka.

Slike: MagisWall

 

2. Donesite dašak prirode u apartman

Sliku iz Vašeg mjesta ili sliku slične tematike stavite preko cijelog zida ili na dio zida kako bi gosti imali puni ugođaj, kako vani, tako unutra. MAGISWALL TAPETE

Slike: MagisWall

 

Slike: MagisWall

MagisWall tapete se naručuju po m2, točno u dimenziji Vašeg zida. Tisak je visokokvalitetni EKO TISAK, te isto dokazuju certifikati Eko logo i Greenguard . S MagisWallom možete imati sliku po izboru u dimenzijama po izboru na svom zidu u roku od 3 radna dana!

 

3.  Kuhinja je jako bitna

A nova kuhinja košta puno. Zato MagisWall nudi folije za namještaj, laminirane kako bi zaštita bila potpuna. Te folije mogu biti u boji ili uzorku, pazite sad, PO IZBORU. Također, izgled kuhinje ćete vrlo lako promijeniti slikom na zidu između gornjih ili donjih elemenata. Posebno ako nemate plin, naljepnica izdržava temperature do 75 stupnjeva, te se može pratiti i brisati. Tako da staklo u puno slučajeva nije ni potrebno. KONTAKTIRAJTE MAGISWALL

Slike: MagisWall i Ideja doma

 

4. Slike na platnu su uvijek in

MagisWall nudi jako puno dimenzija slikarskog platna, od 30 cm pa sve do 150 cm.  Slika po Vašem izboru. Ovo je jednostavan način za prekrasne i jednostavne promjene u Vašem apartmanu. Kad Vam dosadi, skinete ju sa zida i spremite, mijenjate sa susjedom ili ponovo izvadite za par godina.

Platno koje se koristi je pure cotton, a letvice su od punog drveta. Kako smo već spomenuli, tisak je u potpunosti eko. A također je zaštićen od grebanja i blijeđenja.

 

5. Segmenti su dovoljni

Ukoliko vam to iskače iz budžeta, ne morate oblijepiti cijeli zid MagisWall tapetama. Već dobar segment zida će učiniti veliku promjenu.  

 

6. Reklame nikad dosta

Ukoliko trebate bilo kakve reklame za svoje apartmane, ploče s nazivom apartmana i slično, javite se. U MagisWallu su tu za Vas, od idejnog rješenja do realizacije.

Slike: MagisWall

 

7. Satovi su korisne dekoracije

Sat i prekrasna dekoracija u jednom, zašto ne. MagisWall nudi više vrsta satova: naljepnice + mehanizimi, satovi od pleksiglasa, satovi od drveta.

Slike: MagisWall

 

8. Šalice s porukama i  Vašim logom

Svi vole taj "osobni pečat".  Šalice ne moraju biti dosadne, neka gosti jutarnju kavicu ili čaj popiju iz šalica s Vašim potpisom.

Slike: MagisHome

 

9. Pobrinite se za najmlađe

Ovdje je definitivno najbolja ideja velika piši-briši naljepnica koja će zabavljati vaše male goste. A kad jedni odu, vrlo lako ju očistite i spremna je za druge goste.

Slike: MagisWall

 

10. Izgled dnevnog boravka promijenite dekorativnim jastučićima

Namještaj u dnevnom boravku se, naravno, ne mijena često. Zato temu, boje možete jednostavno pratiti ukrasnim jastučićima s određenim motivima, bojama ili uzorcima.

Slike: MagisHome

 

Koja ideja je Vaš favorit?

 

Kontaktirajte ovu vrijednu ekipu i već za par dana možete imati prekrasno rješenje za svoj prostor koje će oduševiti Vaše goste: 

MagisWall: www.magiswall.hr

MagisHome: www.magishome.shop

Telefon: 014843100

E-mail: info@magiswall.hr

..

Facebook MagisWall

Facebook MagisHome

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.