Kupaonice naših čitatelja koje ostavljaju bez daha

Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da je uređenje kupaonice jedan od najzahtjevnijih pothvata u životnom prostoru. Kupaonica je prostor relaksacije i odmora u kojemu provodimo sve više vremena i obavljamo različite radnje i zato je važno da ova prostorija zadovolji širok dijapazon kriterija - od funkcionalnih do estetskih. Kako bismo vas inspirirali, donosimo kupaonice naših čitatelja koje su nam zapele za oko.

 

1.  Paravan koji zadovoljava sve kriterije: od funkcionalnih do estetskih

Kao odlično rješenje iz novonastale kupaonice zamijetili smo tuš kabinu u razini poda koju je naš čitatelj formirao uz pomoć modernog staklenog paravana Aurora D2 za nišu. 

Slika: Aquaestil

 

Ovaj paravan s okretnim vratima smještenim između dvije staklene stijene možete pronaći u asortimanu renomiranog hrvatskog proizvođača kupaonske opreme Aquaestil plus d.o.o. Namijenjen je za tuš kade koje se nalaze između tri zida  i  odlično je rješenje za uštedu prostora u kupaonici. Izrađen je od 6 mm kaljenog stakla koje je dovoljno lako za jednostavnu manipulaciju, ali i dovoljno čvrsto za najvišu razinu sigurnosti. Također je tvornički tretiran nano-nanosom protiv kamenca bez dodatne nadoplate, a može se raditi i po mjeri kako bi se uklopio u specifične kupaonske konfiguracije.

Minimalna uporaba profila olakšava svakodnevno čišćenje i održavanje paravana.

Slika: Aquaestil

 

Pratite Aquaestil plus d.o.o. na Facebooku

 

 

2. Polukružna kada za uštedu prostora

Ukoliko želite uštedjeti prostor u svojoj kupaonici kao naša čitateljica, idealan odabir je polukružna tuš kabina, a nju ćete bez problema formirati uz pomoć paravana Savana polukružna. Moderan dizajn i funkcionalnost značajke su ovog polukružnog paravana namijenjenog tuš kadama ugrađenima u razinu poda, a klizna vrata i magnetne brtve doprinose komforu u vašoj kupaonici. Posebna pogodnost ovog modela sadržana je u asimetričnoj verziji paravana koja omogućava maksimalno iskorištenje ograničenog kupaonskog prostora.

Slika: Aquaestil

Više informacija o paravanu Savana polukružna možete pronaći na: https://www.aquaestil.hr/hr/proizvodi/paravani/39.html?alias=savana-polukru%C5%BEna

 

3. Kupaonice svijetlih tonova s paravanom luksuznog profila

Naša dva čitatelja su uz pomoć paravana Savana D za nišu formirali moderni walk in kupaonski koncept koji je zadnjih godina postao veliki hit u uređenju kupaonica. Bilo da se odlučite na kombinaciju sa plitkom tuš kadom ili prostorom izvedenim od pločica, garantiramo kupaonski prostor koji ćete lakše održavati, a koji će svojim elegantnim izgledom doprinijeti estetici interijera. 

Slika: Aquaestil

Savana D za nišu je paravan s kliznim vratima namijenjen tuš kadama koje se nalaze između tri zida. Više informacija pročitajte na: http://www.aquaestil.hr/hr/proizvodi/paravani/36-savana-d-za-ni%C5%A1u.html

 

4. Odaberite pravu kadu kako bi užitak bio potpun

Centralni dio ove kupaonice je kada Cetina. Luksuzna kutna kada vrlo skladnih linija i blagih zaobljenja, a posebno je prikladna za ugradnju miješalice sa slapom. U kutu kade nalaze se kaskade, koje u kombinaciji s miješalicom i slapom, dočaravaju efekt prelijevanja vode preko stjenovitih obronaka.

Slika: Aquaestil

 

Više informacija potražite na: https://www.aquaestil.hr/hr/proizvodi/kupaonske-kade/15.html?alias=cetina

 

5. Za manje kupaonice, tu je ova kada specifičnog oblika

Ova atraktivna i funkcionalna kutna kada osvaja svojim specifičnim oblikom zahvaljujući kojem pridonosi eleganciji i modernom izgledu kupaonskog prostora. Njene dimenzije omogućuju ugradnju i u manje kupaonice, a izrađuje se u izvedbama za lijevu i desnu stranu.

Slika: Aquaestil

Više informacija potražite na: https://www.aquaestil.hr/hr/proizvodi/kupaonske-kade/21.html?alias=lika

 

 

Koja kada je Vaš favorit?

Pratite li Aquaestil plus na Facebooku?

Ako Vam se svidio ovaj članak, podijelite ga sa svojim prijateljima.