Interijeri

naslovna

Kako dati minimalizmu osobnosti

Ovaj prekrasni interijer je uređen u modernom stilu,a krasi ga jednostavnost, funkcionalnost i minimalizam uz jasne i čiste linije te namještaj koji je prilagođen potrebama čovjeka.

NASLOVNA

Očaravajuća božićna atmosfera u interijeru

Jeste li jedni od onih koji obožavaju tradiciju božićnog dekoriranja doma? Ukrašavanje božićnog drvca, odabiranje lampica, vijenaca, aranžmana - sve su to radosti koje ovaj blagdan čine posebnim, a nema veće radosti nego kad sve ove aktivnosti radimo s onima koje najviše volimo. Večera ...

naslovna

10 najljepših božićnih drvca s Instagrama

Božić nam se bliži i vjerojatno ste ovih dana uživali u pripremi svog doma za najljepše vrijeme u godini. Blagdan rezerviran za obiteljska okupljanja, pripremu tradicionalnih jela i kolačića, a sve to u toplini Vaših domova koji su ovih dana poprimili sasvim drugačiji izgled.

NASLOVNA

Fantastična božićna atmosfera u interijeru koji će Vas oduševiti

Ukrašavanje doma za božićne i novogodišnje blagdane aktivnost je kojoj se veselimo svi, kako mali, tako i veliki. Kad se radi o božićnom dekoriranju, treba znati osmisliti kombinaciju koja je najprimjerenija prostoru.

naslovna

Blagdanska atmosfera u domu prepunom veselja

Danas Vas vodimo u jedan dom koji je prekrasan spoj modernog i tradicionalnog. Iako u interijeru prevladava moderan stil, stavljeno je puno detalja kako bi dom dobio na osobnosti vlasnika.

NASLOVNA

Savršeno dekoriran interijer

Nema većeg užitka nego se baciti na posao i zajedno sa svojom obitelji dekorirati dom u duhu nadolazećih blagdana. Svojom čarolijom Božić nas zavija posebnom toplinom, a dekoriranje doma svakako je jedan od trenutaka zajedničkog obiteljskog veselja. Svatko se trudi dati svoj doprinos kako bi ...

naslovna

Magična božićna čarolija u domu

Stiglo je jedno od najiščekivanijih i najljepših doba u godini - Božić, blagdan kojem se raduju svi - od najmanjih do najvećih. Vrijeme je to kad s članovima obitelji dijelimo veselje i bliskost te uživamo u svim blagodatima najvećeg kršćanskog blagdana. I dok su trgovi, ulice, trgovine i ...

NASLOVNA

Ugodna božićna atmosfera u interijeru

Večeras Vas vodimo u još jedan prekrasno dekoriran dom u božićnom ruhu u kojem je čarolija ovog blagdana dočarana na uistinu predivan način. Bez obzira jeste li ljubitelj minimalističkog stila dekoriranja ili volite prostor ukrasiti većom količinom ukrasa, ovaj dom će Vas oduševiti.

NASLOVNA

Decentno i elegantno dekoriran dom u božićnom duhu

Obožavamo Božić - najveseliji i najtopliji obiteljski blagdan, a isto tako obožavamo i prekrasno dekorirane domove u ozračju ovog posebnog doba u godini koje nas ispunjava ljubavlju i toplinom. Zbilja se uz malo mašte i truda mogu stvoriti najljepše božićne bajke u interijeru, a mi Vam več ...

NASLOVNA

Minimalistički dekoriran dom u blagdanskom ozračju

Dragi naši, stiglo nam je najljepše vrijeme u godini - nadamo se da uživate u zajedništvu sa svojom obitelji u svojim toplo dekoriranim domovima u duhu Božića. Nadamo se da uživate i u slikama prekrasno uređenih interijera koje iz dana u dan pripremamo za Vas.

NASLOVNA

Prekrasno dekoriran dom u božićnom ruhu

Iz dana u dan oduševljavaju nas domovi dekorirani u prekrasnom božićnom ruhu. Zbilja je uz malo truda i mašte moguće stvoriti najljepšu božićnu bajku u vlastitiom domu.

NASLOVNA

Nježnost i romantika shabby chic stila

Ljupkost, nježnost, romantika - prve su asocijacije na shabby chic stil uređenja domova koji vjerujemo voli većina dama. Moderan način korištenja i preuređivanja starih komada namještaja glavna je odlika ovog stila koji je na popularnosti dobio zahvaljujući engleskoj dizajnerici Rachel Ashwe ...

NASLOVNA

Božićna bajka u domu koji oduševljava

Blagdansko raspoloženje već je u punom zamahu i sve vrvi od prekrasno ukrašenih domova u božićnom duhu. Večeras Vas vodimo u dom koji bismo jednostavno opisali kao kućicu u kojoj bismo rado provodili zimske, božićne dane.

naslovna

Dovedite prirodno svjetlo u prostorije bez prozora uz svjetlosni tunel tvrtke VELUX

Za dijelove Vašeg doma bez prozora, kao što su hodnici, kupaonice ili garderobe tvrtka Velux ima odlično rješenje - svjetlosni tunel koji će dovesti prirodno svjetlo u najmračniji kutak Vašeg doma.